Naket är inte alltid sexigast

04 maj 2020 patrick_pettersson

Visst är det sexigt med en naken kropp. Men nuförtiden bombarderas vi med bilder av naket i vår vardag. Artister på scenen klär sig så utmanande att om det varit åttiotalet hade man rodnat vid blotta anblicken. Men idag så är det mera regel än undantag att visa upp vad man har. Så nästa gång man vill få sin partner att vilja kasta sig över en när lusten blir för stor för att kontrollera, tänk en extra gång. Vad skulle få hen att rodna av lycka? Att prova sig fram kan vara ett äventyr i sig, det är bara att börja.

 

Förföriskt på olika vis

En gammal beprövad klädsel är den som innehåller mycket spets. Den lilla svarta med trosor och bh i spets. Stay-ups och det klassiska strumpebandet som sitter åt runt låret är svårt att motstå även för den mest luttrade. Gillar man spets men vill vara mera täckt så är strumpbyxor spännande och det finns olika sorter beroende på smak. Vill man ha den lite mera romantiska looken så kan man alltid välja en babydoll-klänning i önskad färg. Vit och lite oskuldsfull, röd och förförisk, eller syndigt svart. Här passar även strumpebandet som accessoar. 

 

 

För mera spänning

Dunkelt, stearinljusen som är strategiskt placerade skapar mönster längs väggarna samtidigt som doften av patchouli sveper över rummet. Den stilla musiken i bakgrunden skapar en varm, mjuk känsla. På bordet ligger en svart ögonbindel och ett par handfängsel. Några skålar står mitt på bordet, en med jordgubbar, en med choklad samt en sista med isbitar. Två glas, bubblorna i drycken glittrar i ljusskenet. Förväntan, längtan. Det ringer på dörren. Det är dags. 

Att få mera krydda i vardagen behöver inte vara svårt alls. Varför inte titta in på Lovebuddy eller någon annan sajt och planera den perfekta kvällen. Din partner kommer att tacka dig.