Frakta vidare

24 april 2020 linda_edgarsson

Man kan tycka att det överkonsumeras, och i många familjer gör det just det. Att trampa på en legobit mitt i natten är smärtsamt, när den gigantiska hello kitty-nallen strax därefter hakar upp sig i sitt skratt på grund av dåligt batteri blir det kusligt. Värst är dock att detta är saker som dina barn inte ens leker med längre. Ändå står de kvar i rummen och tar plats, och finns de inte i rummen så finns de i den där garderoben som ingen längre vågar öppna av rädsla för att behöva stoppa tillbaka allt som far ut.

Här kommer ett tips till föräldrar med barn som vuxit ur både leksaker och kläder: sälj det! Hur många ungar där ute i landet älskar inte att bygga med lego istället för att bara kasta ut det på golvet och låta det ligga? Hur många små skulle inte bli glada över en stor hello kitty-nalle som kan skratta ordentligt om den bara får nya batterier? Det mesta har ett andrahandsvärde och för dig som säljer har det två fördelar: Du blir av med onödiga prylar som tar plats och är i vägen och du får en liten slant för besväret.

Låt barnen själva gå igenom sina leksaker och plocka ut det de inte längre vill ha, hjälp dem att sälja det och så har de en liten semesterkassa att utnyttja, eller en skjuts på vägen till det där nya tv-spelet.

När du sålt barnens leksaker och ska skicka dem till dess nya ägare går du bara in på https://paket.se/dhl

Här hjälper de dig att finna det bästa priset och det mest fördelaktiga fraktsättet. Det mesta går att frakta och görs med några enkla klick. Skulle det du vill frakta vara av “ovanlig” sort så är det bara att kontakta kundservice så hjälper de dig.